Da li je ovo najlepši dečak na svetu? Mališan sa plavim očima će istopiti svačije srce (FOTO – VIDEO)

On je sada osvojio sve društvene mreže, a govore za njega da je najljepši dječak na svijetu. On je plavokosi dječak koji je privukao mnogo pažnje na svim društvenim mrežama. Pored toga, on gdje god da se pojavi, onda na tome mjestu osvoji publiku radi svoga specifičnog izgleda.

Njegova mama vodi njegove profile na društvenim mrežama i zaista se trudi oko toga. Na tome profilu se mogu primjetiti razne fotografije od ovog mališana, a na kojima je ona željela da obilježi svaki korak njenog sina. Pravi mu razne frizure i ubacuje nove stajlinge, a zbog toga je i veoma poznat.

Svi su oduševljeni zbog toga kako on izgleda, a govore da je preuzeo titule svima nama poznate djevojčice iz Rusije koja se smatra najljepšom djevojčicom na svijetu. Kako i ne bi rekli tako nešto kada vidimo ovako preslatko lice, a tek je još mali i svi se pitaju kako će izgledati kada malo poraste.Svaka fotografija koju njegova majka napiše ima na hiljade lajkova, a o komentarima da ne pričamo. Niti jedna njegova fotografija nema negativne komentare, nego su svi samo pohvale za njegov izgled. Stalno dobija komentare, kao “sin za poželjeti”, “Pravi mali momčić”, “Plavokosi ljepotan”, “Plavooki princ”, “Svaka djevojka će ga poželjeti za momka” i još mnogo drugih.

Mališan je osvojio svijet na prečac, a sada se na društvenim mrežama priča o tome koliko je uistinu lijep, dok on samo sjedi i gleda televiziju kao što to možete pogledati na videu koji se nalazi ispod teksta. Pogledajte video, a sigurni smo da je ovo prizor za kojeg bi svako rekao isto.

..