USLOVI KORIŠTENJA


USLOVI KORIŠTENJA
Korištenjem bilo kojeg dijela svakidan.info portala prihvatate sve uslove korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korištenja, te se smatra da su korisnici upoznati sa aktuelnim uslovima korištenja i da su ih razumjeli u potpunosti. Nijedan dio zsvakidan.info portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe.

Ukoliko smtrate da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, možete obavijestiti svakidan.info portal putem email-a: [email protected]

Svi tekstovi su informativnog karaktera i postavljeni su sa najboljom namjerom. Za vaše zdravstvene probleme potrebno je da se obratite vašem ljekaru, a liječenje biljem je samo pomoćno sredstvo.

svakidan.info portal sadrži linkove na web portale trećih osoba, koji su objavljeni u dobroj namjeri i svakidan.info portal se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan svakidan.info portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Komentari na vijestima odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove portala svakidan.info. Zadržavamo pravo da obrišemo komentare bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, svakidan.info nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

svakidan.info zadržava pravo izmjena ovih uslova korištenja u bilo kom trenutku. svakidan.info portal neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Važećom verzijom se smatra trenutno izložena na portalu svakidan.info