Prije 20. godina o ovim sedmorkama je pričao čitav svijet: Evo kako oni izgledaju danas

Svi roditelji vrlo dobro znaju da vrijeme veoma brzo prolazi, i da djeca jako brzo odrastaju. Svaki roditelj potvrđuje da trenutak kada spoznaju i saznaju da će postati roditelji je jedan od najljepšhi i najposebnijih trenutaka u njihovim životima. Ali sve poslije toga ide veoma brzo, dijete malo po malo raste, kreće u školu, odraste u čovjeka i polako se sprema za odvajanje od roditelja, koji svo to vrijeme prate odrastanje svoga djeteta, sa strahom, zebnjom, srećom i ponosom. Svaki roditelj želi da njegovo dijete uspije u životu, i svaki od njih se trudi da svoje dijete usmjeri na pravi put.

Sigurno je da mnogim roditeljima nije lako kada shvate da njihove bebe više nisu bebe, nego odrasli ljudi. Tako nešto se desilo i roditeljima Kseniji i Bobiju Mekoj, koji su dobili sedmorke 1997. godine. Danas su njihova djeca svršeni srednjoškolci, na šta su Ksenija i Bobi posebno ponosni. Te godine kada su dobili sedmorke, sve su se rodile zdrave i bez ikakvih smetnji, ali ipak je za njih dvoje bio veliki izazov da svo sedmero izvedu na pravi put.

Po svemu sudeći, oni su svoj posao roditelja obavili odlično, i njihova djeca su, svi do jednoga izrazli u divne osobe.. Nakon 20. godina izazova i mnogih prepreka, Brendon, Keni, Natali, Kelsi, Džoel, Aleksis i Nejtan su završili svoje srednje obrazovanje, i svi sada imaju namjeru da nastave svoje školovanje na koledžima.

Danas ove predivne sedmorke izgledaju kao svi drugi obični tinejdžeri, a po svome odnosu prema porodici i prijateljima su poznati u mjestu gdje žive.
izvor: kreacije.info

..