Imala je svadbu za koju se nije štedilo para i o kojoj je pričala čitava regija: Bila je najpoznatija mlada Balkana, a evo kako se Aleksandra Prijović predstavljala na samome početku svoje karijere

Pjevačica o kojoj se najviše priča posljednjih mjeseci, ali ne baš zbog njenih pjevačkih i muzičkih uspjeha je svakako Aleksandra Prijović, koja je odnedavno postala Živojinović.

Zadnjih mjeseci Aleksandra nije silazila sa stranica novina i portala najviše zbog  priprema za svadbu, a i same svadbe sa Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene.

Mjesecima se najavljivala ta svadba, a neki mediji su tu svadbu prozvali kao najvećom srpskom svadbom 21. vijeka.

Sve oko vjenčanja i svadbe je bilo glamurozno, potrošilo se skoro pola miliona eura za sve, a na samoj svadbi je prisustvovalo više od 900. zvanica.

Aleksandra Prijović je od samog svoga pojavljivanja na estradi odmah postala miljenica i medija a i široke javnosti, a ovih dana je opet u žiži interesovanja od kada je objavljeno da je Aleksandra u drugom stanju i da sa svojim suprugom Filipom očekuje prinovu, već poslije Nove godine.

Njih dvoje su se vjenčali u junu ove godine, a ovu tajnu su čuvali svo ovo vrijeme, pa čak ni Filipov otac Slobodan nije znao ništa o tome.

Aleksandra trenutno uživa u ljubavi sa Filipom, a njihova ljubav se rodila prije dvije godine, da bi rezultirala brakom sa jednim od najimućnijih muškaraca u Srbiji. Ipak, sve to nije puno opustilo Aleksandru, pa je ona i dalje skromna djevojka kao što je i nekada bila.

Aleksandra je rođena u Somboru, a detinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj.

Na estradnome nebu se prvo pojavila kao Any, još dok je imala 13. godina. Snimila je i pjesme kao što su Majko i Boli svaka tvoja reč, da bi veliku popularnost stekla pojavivši se na takmičenju Zvezda Granda. Poslije Granda je imala tu sreću da je odmah snimila pravi hit koji se zvao” Za nas kasno je”

Iod tada je Aleksandra veoma ineresantna za medije, a to se interesovanje još više povečalo kada je se saznalo za njenu vezu sa Filipom Živojinovićem.

..