Kad je vidjela što piše muškarac pokraj nje u avionu, počela je plakati: ‘Samo su mi krenule suze’

Ljudi često znaju biti okrutni jedni prema drugima, a na svojoj koži to je osjetila jedna putnica u avionu koji je letio za Chicago.

Savannah Phillips je na svom Facebook profilu objavila ružno iskustvo koje je proživjela dok je čekala da njen zrakoplov poleti.

“Moje je let bio otkazan zbog oluje i morala sam ići ranijim letom pa nisam izabrala mjesto kako to obično radim. Uvijek se trudim izabrati red u kojem ću biti sama da nitko ne mora sjediti pokraj mene. Nisam najkrupnija osoba na svijetu, ali nisam ni najsitnija”, napisala je.

Dodala je kako se najviše boji da će nekom biti neudobno jer sjedi pokraj nje, a taj joj se strah, čini se, obistinio na najgori mogući način.

“Sjedila sam pokraj starijeg muškarca koji me uredno propustio kako bih mogla sjesti do prozora. U jednom trenu sam slučajno vidjela kako je nekome u poruci napisao da sjedi pokraj ‘smrdljive debele’. Ne znam što je dalje pisalo jer sam brzo odvratila pogled. Bila sam šokirana. Prije nego što sam se snašla, počele su mi teći suze. Sjedila sam i tiho plakala, nadajući se da neće započeti razgovor jer nisam znala kako ću reagirati”, objasnila je Savannah.

Uplakanoj ženi je ipak priskočio u pomoć muškarac koji je sjedio iza njih i zatražio od njenog suputnika da se zamijene za mjesta. Kad ga je ovaj upitao zašto, rekao mu je:

“Jer sam vidio što pišeš o njoj i neću to trpjeti.”

“Pitao me jesam li vidjela poruku i klimnula sam glavom. Rekao mi je da se toliko razljutio kad je vidio što taj čovjek piše da je morao nešto poduzeti i zamolio me da ne dopustim da me to pogađa”, zaključila je Savannah koja je, zahvaljujući ovom čovjeku, svoj let ipak sretnije provela.

Izvor:

..