Mladić profesorici umjesto eseja poslao fotografiju o kojoj cijeli internet bruji (Foto)

Mladi momak koji se zove Aleks Sparou je trebao poslati svojoj profesorici esej. Na tome radu je trebalo pisati o različitostima u društvu, ali je ipak on umjesto toga poslao jednu urnebesnu fotografiju koju je imao na svome računaru. Kada je on već poslao taj dokument, prošlo je neko vrijeme nakon čega je shvatio šta je uradio.

On je poslao svojoj profesorici fotografiju mačke, a onda je tu neobičnu situaciju odlučio podijeliti na društvenim mrežama, gdje je već brzo njegova “greška” postala jedan veliki hit. Tada je počela situacija kada su svi postali znatiželjni i tada su počeli kako svi jedva čekaju odgovor profesorice.

Svi su nestrpljivo čekali odgovor profesorice, a kada ga je on dobio, onda je njegova reakcije oduševila sve. Mladić Aleks je rekao svojoj profesorici kako mu je jako žao i tada joj je rekao da joj je poslao greškom tu fotografiju mačke koja je uhvaćena u jednom zanimljivom trenutku, ali iznenadio ga je odgovor profesorice.

Esej je ona ocijenila najvećom ocijenom i raspitivala se o mački. Ona je pitala da li može da je ima, što je bilo jako iznenađujuće. Postavila je na pozadinu, a onda je rekal da će je viđati u prezentacijama sve do kraja semestra. Pored toga što mačka nije bila njegova, nego samo obična fotografija sa interneta, onda je krenula potraga za vlasnikom mačke i nema sumnje da će ga pronaći. Bila je zaista zanimljiva situacija, a mnogi su to sada vidjeli na internetu i zovu ovu profsoricom kao jednu jako kul ženu koja se zna dobro zezati.

..