“Nije tata, mama je gore u sobi sa ujakom”: Zvao dijete kako bi uhvatio ženu u prevari, a onda uslijedilo nešto što ga je zauvijek obilježilo

Čovjek je nazvao svoje dijete koje se javilo na telefon, a onda ga je upitao da li je mama tu blizu. Dijete mu je reklo da je mama gore u sobi sa ujkom Polom. Kada je malo došao sebi, otac je rekao da nema ujaka. Tada je dijete odgovorilo da mu je mama rekla da ima ujaka i da je ona gore u sobi sa njim.

Tata je tada rekao svome dijetu treba staviti telefon na sto i potrčati gore, te kucati na vrata i vrišti “Tata je upravo parkirao auto”. Dijete je reklo da će to uraditi, a nakon samo minuta se dijete vratilo i reklo da je to uradilo. Znatiželjni otac je pitao šta se tada desilo jer se nadao da je pogriješio u svome mišljenju.

Ipak, dijete mu je reklo ono što čega se najviše plašio, ali je to on odlučio ispričati svima na veoma smiješan način. Dijete je reklo svome ocu da se mama tada užasno uplašila i da je skočila totalno gola i počela vrištati, pa se nakon toga saplela od tepih i zbog toga udarila glavom o ivicu kreveta, te da se uopšte sada ne pomjera nikako. Onda ga je tata pitao šta se desilo sa ujkom Polom.

Dijete mu je reklo da je ujak Pol počeo skakati totalno go i da je odmah skočio takav kroz prozor i pobjegao tako što je skočio u bazen. Dijete je nastavilo da ujka Pol nije znao da je voda iz bazena izvučena, a sada on leži na dnu bazena i onda mu je rekao da se ne pomjera nikako. Tata je rekao “Bazen kažeš, Halo hitna?”.

..