Par u braku 49 godina, ali ih je jedna promjena natjerala da se ponovo zaljube jedno u drugo

ONI SU SE UPOZNALI KADA SU BILI SAMO TINEJDŽERI. SVE OD TADA SU BILI SRETNO ZALJUBLJENI, A POSLIJE MNOGO GODINA JE NJIHOVA LJUBAV BILA JAKA. SVOJU PORODICU SU PROŠIRILI SA NEKOLIKO DJECE, A SADA IMAJU MNOGO UNUČADI I PRAUNUČADI KOJI IH NEIZMJERNO VOLE. ONI SU NAJBOLJI PRIJATELJI, ALI JEDNA PROMJENA JE MNOGO ZNAČILA.

Jo i Kevin Tyler su se upoznali kada su imali 14 i 16 godina, a tada su bili još djeca koja su se ludo zaljubila. Oni su ostali zajedno 49 godina, a sada imaju petero djece, te 14 unučadi i 12 praunučadi. Pored toga što se oni vole zbog toga kakvi su i kako izgledaju, sa mo jedna promjena je bila baš ono što je njima bilo potrebno.

Ta promjena se desila za valentiovo, a uz pomoć jednog tima stilista su Louis Licari i Jill Martin zajedno uspjeli da iznenade ovaj divni par. Jo i Kevin više preferiraju funkciju nego stil, a prilikom godina oni nisu mnogo pažnje posvetili svome izgledu. Oboje su imali široku odjeću i zapuštenu kosu.

Kevin je još imao dugu bradu do prsa, a čak je spomenuo da je jedan put bio u takmičenju za njabolju bradu. Stilisti su promijenili dosta stvari na njima, a nakon što su izašli, onda su oboje imali fantastičan izgled pored njihovih godina. Jedna stvar je bila neprocijenjiva, a to je bio taj izraz njihovog lica kada su pogledali jedno drugo, a zaista je vrijedilo toga. Oni se i dalje vole baš kao onoga dana kada su se upoznali, a sada pogledajte video.

..