U 21. JE RODILA SINA, NIJE IMALA POSAO NI KUĆU: Dala ga je na usvajanje, a 7 godina kasnije ga potražila i usledio je ŠOK!

Ona je davala sve od sebe i svoje dete odgajala u kolima, u kojima je i ona živela jer stan nije imala, a onda je shvatila da njen sin zaslužuje mnogo više.

Shvatila je da je i sama bila dete kada ga je rodila, da bi se neko drugi bolje starao o njemu, prelomila je i dala ga na usvajanje.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

I par godina nakon što ga je dala na usvajanje, Kris je i dalje bila nezaposlena i beskućnica. A onda je rešila da nešto mora da preduzme i zaposlila se kao konobarica.

Uskoro je imala dovoljno novca da iznajmi stan. Našla je i prijatelje i muža koji je već imao decu iz prvog braka. I tek onda skupila je dovoljno hrabrosti da kontaktira socijalnu službu i pita šta joj je sa sinom.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Igrom slučaja, pričala je sa službenicom koja je i bila zadužena za slučaj malog Metjua. Sedam godina je prošlo kada ga je Kris poslednji put videla i pretpostavljala je da je on sad srećan sa nekom novom porodicom. Međutim, ispostavilo se da je i dalje u domu.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

Sa skoro četiri godine, koliko je imao kada je završio tamo, bio je nezanimljiv ljudima koji su želeli da usvoje bebu. Sa hraniteljskim porodicama nije se slagao.

I tako je Kris odmah sela u kola i otišla da ga vidi.

“Bilo je neverovatno. Prvi put kada sam je video, video sam koliko ličim na nju. Konačno sam našao mesto gde pripadam”, priseća se Metju.

FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE

(Kurir.rs)

..