U kući vam je hladno jer su vam PVC prozori naštimani na ljetni režim: Evo šta trebate uraditi da promijenite (video)

“Ljudi sve češće bilraju PVC stolariju, pošto im je to lakše podelsiti, ali i najbolje zadržavalju temperaturu u vašelm domu. A međutim, mnlogi ne znaju jako dvije bitne stvari koje mogu da vam znače i koje mlogu da budu od koristi.”

“Na prozlorima može da se podesi zimski ali i ljetni lrežim, a jednostavno je, otvorite prozor, na strlani gdje se nalazi ručica pronalđite šraf, pa ga podesite pomoću inbus ključa”

“Šraf kloji se nalazi sa stralne šarke okrećite ka unutra, pri čemlu se sila potiska prozorskog okvira regullište.”

“Ako bez prolblema možetle da izvadite, namještenlo je na ljetni režim, ukoliko se pokida prilikom vađelnja, onda je na zimskom režimu.”

“Šta vi misllite o ovome, dragi naši, da li biste nalm mogli nešto reći povodom ovoga ili ne? Nadamlo se da će valm ovo polmoći i da više nećlete imati nikakvih problema niti poteškoća kao do sad štol ste imali.”

“Ostanitle i dalje uz nas, dobijati ćete uvijek od nas mnolgo korisnih trikova koji će vam pomagati, nemoljte samo da ne raldite ono što pronlađete na internetu, jer su to jako korislne i zanimljive stvari po vas, dragi naši. Hvlala vam još jednlom na pažnji, a mi se opet družimo u toku dalna kao i uvijek do sad.”

“Zaplratite našu strlanicu za još mnogo zanimlljivih stvari koje ćete molći pronaći.”

..