Na sebi je uradio preko 150 plastičnih operacija: Ljudski Ken izvadio 4 rebra, nekada je potpuno drugačije izgledao

ON JE CIJELOM SVIJETU POZNAT KAO LJUDSKI KEN, RADI SE O RODRIGU ALVEŠU, ON SE ITEKAKO PONOSI TIM.

Rodrigo je u više navrata do sad priznao da je sve osim svoje muškosti operisao na svom tijelu, ne kaje se ni zbog jedne korekcije iako je potrošio pravo bogatstvo na njih, da bi ličio na lutku Kena. Nedavno se odlučila našaliti i jedna TV kuća s njim, koja je imala ponudu za Rodriga za koju su mnogi mislili da je neće odbiti.

Oni su tako poslali jednog svog producenta koji je oko promjene spola pregovarao, da bi to učinio, ponuđena mu je i ogromna svota novca, obećali su mu da nakon što obavi tu operaciju će dobiti i neke uloge, u nekim filmovima. Svi su mislili da će Rodrigo razmisliti i da će dati potvrdan odgovor na to, ali je on bio riješen u svojoj odluci i rekao je NE bez ikakvog razmišljanja.

Pojasnio je Rodrigo da su mu zdravlje i njegovo dostojanstvo uvijek bili na prvom mjestu, bez obzira šta drugi o tome mislili, niko ga ne može kupiti bez obzira koliko mu novca davali, zbog toga je odbio ponudu koja mu je jedna TV kuća ponudila.

On je sa svojim plastičnim operacijama počeo sa samo šest godina, iako na početku nije tako bilo strašno, došao je na ideju da 4 rebra ukloni iz tijela da bi ljepšu figuru tijela imao. Liječnici su rekli da ugrožava na taj način životne funkcije, njega to nije spriječilo da se predomisli.

Šta reći o ovome

..