MUŽ JOJ TRAŽIO DA GA NAKON SMRTI SAHRANI SA SVIM NJEGOVIM MILIONIMA: Ono što je supruga URADILA nakon njegove smrti NIJE NIKO OČEKIVAO!

Foto: Pixabay

Ljubav je jedna od najlepših stvari na svetu. Postizanje zajedničkih ciljeva i napredovanje u životu i prevazilaženje nevolja jača vašu vezu.

Danas vam donosimo priču o paru koji je tokom godina uspeo da obezbedi udoban i komforan život, ali nažalost nije imao decu. Naime, mužu je u mladosti dijagnostikovan tumor koji je uzrokovao sterilnost.

Kako je vreme prolazilo muškarac koji je bio oprezan i ambiciozan, odlučio je da proda svoju imovinu pre smrti. Kada je sve prodao, dobio je milione dolara, a svoju suprugu je naterao da mu obeća da će ga sahraniti sa ovim ogromnim bogatstvom. Njegova supruga ga je volela i obećala je da će uraditi onako kako joj je tražio.

Kako je vreme odmicalo njenom mužu se stanje pogoršalo. Supruga se trudila da s njim bude svakog minuta, pokušavajući da mu olakša poslednje dane. Ubrzo njen muž je preminuo, a on je morala da spremi sve za sahranu.

Tokom sahrane udovica je u rukama držala kovertu, koja je privlačila radoznale poglede ljudi koji su prisustvovali sahrani. Pre zavtaranja kovčega, žena je kovertu stavila u ruke svog supruga. Na kraju sahrane, jedan od rođaka, pitao je šta je bilo u koverti.

„Nisam mogla da prekršim obećanje i ispunila sam poslednju želju svog muža. Želeo je da bude sahranjen sa svim svojim novcem.“

„Hoćeš da kažeš da si sav novac stavila u sanduk?“, pitao je rođak. „Jesam“, odgovorila je žena, „Stavila sam sve na moj račun a njemu sam napisala ček, pa neka ga unovči kad hoće.“

(Izvor: Bktvnews)