Ako imate VELIKE PODOČNJAKE to je jedan od osnovnih simptoma da ovo nije u redu sa vama!! Nemojte to ni slučajno zanemariti…

Osobe koje imaju tamne podočnjake  su obično malokrvne ili anemične osobe dok osobe koje imaju natečene podočnjake imaju problema sa bubrezima.

Alkoholičari obično imaju ljubičaste podočnjake koji su jako vidljivi i dosta neugodno i ružno izgledaju.

Naime sve više ljudi ima tamne kolutove ispod očiju kai u nadražene kapke koji su itekako osjetljivi na dodir i crveni  tako da oni izgledaju jako  ružno i sve više osoba se žali na ove probleme.

Ali naravno to više smeta ženama nego muškarcima zbog estetsih problema  a ne zbog zdravstvenih problema.

Podočnjaci su jedan od prvih znakova da vi i  vaše tijelo starite  ali obično oni često budu jedan od signala koje vaše tijelo šalje da nešto nije u redu sa njim.

Tako da obavezno pratite promejene koje imate na sovm licu kada su podočnjaci u pitanju i  pratite njihov izgled, boju kao i konzistenciju.

Podočnjaci mogu da upozoravaju na anemiju, kardiovaskularne bolesti, posljedice stresa i još razna stanja.

Postoji nekoliko načina na osnbiti i ovu kojih možemo da razlikujemo podočnjake, obično je to po pigmentaciji, jačini tamne boje, osim toga postoje i podočnjaci koji nastaju zbog spuštanja obraza jer je došlo do gubitka masnog tkiva.

Anemija je  jedan od najčešćih uzročnika tamnih kolutova ispod očiju i jioš ako dodatno imate i glavobolju kao i umor i lošu koncentraciju onda je to sigurno anemija jer ne može ništa  drugo da bude.

Naime podočnjaci mogu biti i znak nakupljanja vode i nastajanja masnog tkiva oko očiju a ako su oni tamni to je znak nakupljanja krvi iznad krvnih sudova.

Najčudnije otkriće ikada: Naučnici jako zanimljive… Slika ove žene obišla cijeli svijet: Izgleda kao a… Na njenom tijelu se pojavio CRNI OSIP a ona je po… Kćerki su kupili najpopularniju igračku, ali 24 sa… Šest savjeta kako da imate prelijepe orhideje! Udomio je ovog psa iako se on rodio SLIJEP I GLUH … Nakon što je ANA objavila slike sa BASTIJANOM svi … Jedan BRITANSKI KARDIOLOG je izjavio kako su MASTI… Nijemci cijeli život plaćaju kiriju i sasvim su up… NAKON ŠTO JE NJENA KĆERKA PRESTALA DA PUŽE, saznal… Kristijan Risteski je naslijedio veliki TALENAT OD… Baka koja ima 111 godina, 10 djece i čak 72 unučad…

..