Radila je na moru kako SEZONSKI RADNIK i upoznala je muškarca koji je 42 godine stariji od nje ALI JE BOGAT!! Pogledajte šta je sve dobila od njega…

Hrvatska je zemlja koja je u EU i poznata je po najatraktivnijim turističkim destinacijama. Tako je i jedna hrvatica podijelila svoju priču koja joj se desila, naime radi se o ljubavnoj priči. Ova hrvatica ima samo dvadeset i osam godina a na Istri dok je čistila apartmane upoznala je svoga saputnika koji je veoma bogat ali ima sedamdeset godina. Ono što je ona u tom trenutku vidjela je prilika da ide u bolji život, tj da pobjegne od ovog lošeg života.

Ispričala nam je kako od svog rođenja živi skromno i teško. Njeni roditelji su se uzeli iz ljubavi ali izgleda da je očeva ljubav veća bila prema šanku, te je majka jako puno radila i čitav život protraćila radeći a sve to je ostavilo tragove na njenom izgledu i tijelu. Sve što je trebalo za preživjeti, svaka osnovna stvar pa do najkrupnije, bilo je teret na njenim leđima.

Otkrila nam je da nakon majkinog iskustva, ona ne želi da prođe kroz sve to što je i majka morala, te da ovakvu priliku ne želi da ispusti i da će se udati za ovog saputnika koji je u nju ludo zaljubljen. Rekao joj je da se ponovo osjeća kao da ima 20 godina te da ga je seksualni život vratio među žive. Ono što je njoj najbitnije da više neće morati čistiti stanove niti će imati problema sa novcem i preživljavanjem.

Otkrila nam je kako njen momak ima ogrmonu kuću i mnogo novca na karticama, toliko da ih ne mogu potrošiti ni za dva života. Naslijedio je od majke mnogo luksuznih kuća, i naravno da se želi udati za njega.

Njegovi sin i kćerka to ne odobravaju jer je on počeo da gubi pamćenje a ona želi to da iskoristi, jer će sada dobiti sve o čemu je maštala. Ne zamaraju je tračevi niti oni koji je nazivaju kurvom, njoj je bitno da se riješi krpe i čišćenja.

Ono što ona ne želi je da on ne poživi dugu da bi ona mogla da uživa mlada, jer njoj je tek treća decenija, ona je jako mlada.

..