“Oženio sam se i tek tada shvatio da volim muškarce”: Svaki oženjeni gej muškarac radi ovih 5 stvari, a zbog toga provjerite svog muža

Ja ću sebe danas uzeti za primjer, a svima dobro savjetujem da provjere svoga muž 100 posto. Mnogi drugi muškarci s kojim ja radim su mi također primjer, a reći ću vam da je teško uočiti tu pravu i istinitu orijentaciju, ali postoje neki znakovi koji će pokazivati da vašeg muškarca privlači više muški spol nego vi.

On je previše homofibičan i dosta tajnovit, ili previše navalentan- kada je on previše homofibičan, onda to ne garantuje da je previše nastran, ali se nekada morate upitati da li on nešto krije ili igra za drugu ekipu. Brisat će sve svoje poruke i mejlove, te promijeniti temu kada ga pitate gdje je to bio, a ukoliko ga pitate gdje je bio i on postane osjetljiv na ta pitanja onda postoje samo dvije mogućnosti, a to je da vas vara ili da je gej.

Zagleda i nema više u džepu “raketu”- znate ga često uhvatiti da se zagleda u druge muškarce, a nije bitno da li to radi u javnosti ili na svome laptopu. Erektilna disfunkcija može biti uzrokovana svojom voljom, ili da je to prava stvar. U slučaju kada se mušakarak bori sa svojom orijentacijom, onda nije rijetka stvar kada on ima probleme sa svojom intimnošću.

Vodi dosta računa o svom izgledu- neke sitne promjene na njegovom fizičkom izgledu, odjeći, pa onda i kada provodi vrijeme u teretani previše može da bude jedan znak kada nešto ne valja. Ukoliko on sada izgleda bolje nego ikada, onda trebate ostaviti malo prostora za njegovo usavršavanje, ali opet neka vam bude na umu da postoji mogućnost da to radi za nekog drugog.

..