Ono što je ova žena uradila za svoju sestru blizankinju će vas rasplakati!

Ma koliko svijet danas bio mali, ljudi su sebični, no kao i u svemu, ima izuzetaka. Ono što je ova žena učinila za svoju sestru blizankinju će vam vratiti vjeru u ljude! Predivno stvorenje.

Upoznajte sestre iz New Yorka koja su udaljene svega nekoliko zgrada jedna od druge. Sve do sada su zajedno slavile svaki praznik sa svojom porodicom i održavale bliski kontakt. Dawn ima dva sina a Allison jednog, 6-godišnjeg Dylana.

Nažalost u šestom mjesecu trudnooće Allison je dijagnosticiran rak dojke, te je morala poroditi se prije vremena zbog hemoterapije.

Iako se danas izliječila od raka dojke, ljekar joj je rekao da neće moći zatrudniti ponovo. Allison silno želi još jedno dijete. Tada na scenu stupa njena sestra koja je odlučila biti njega surogat majka.

5-og augusta Dawn je rodila zdravog dječaka kojem su dali ima Willian Dinkelacker. Allison je bila naizmjerno zahvalna na onom što je sestra učinila za nju. Ne kaže se bez razloga da je sestra najbolji prijatelj. Slažete li se? Dirljiva priča, zar ne?

..