Vjerovatno se više neću vraćati iz Amerike

Vjerovatno se više neću vraćati iz Amerike… Ja sam se prije 8 godina udala u Ameriku, živim na Floridi… Ovamo sam se vraćala svake 2-3 godine koliko sam mogla da si priuštim. Slala sam novac roditeljima koliko sam mogla, uglavnom nikada ih nisam zaboravila.

Oni su na žalost prošle godine u razmaku 4 mjeseca ‘otišli’… Neopisiva tuga pogotovo jer nisam mogla doći na sahranu. Mislila sam da je to nešto najgore što sam doživjela, ali onda moj rođeni brat mi je uradio nešto što mu nikada neću oprostiti.

Juče sam zaznala da je on nasljednik svega… nekretnine, novac, šume, livade… apsulutno svega i ja nisam dobila ama baš ništa. Prosto nemam jedan kvadrat zemljišta gdje bih mogla prostrijeti dekicu kada dođem iz Amerike. Užasno… Znam da to nije volja mojih roditelja i da ih je na neki način natjerao, prisilio na to. Žalosno, ali više nemam kuda kada dođem iz Amerike… vjerovatno se više nikada neću ni vraćati, ko me želi tamo NIKO ni rođeni brat

BONUS ISPOVIJEST:

Ipak sam sretna sa mužem… Uhvatila sam muža da me vara, u MOM KREVETU. Ranije sam se vratila sa posla i zatekla ih… GROZAN OSJEĆAJ, mislila sam da ću poludjeti od stresa.

Izašla sam iz sobe… iz stana, otišla u park i dugo razmišljala o svemu. Nakon par sati plakanja i svega što sam prošla, vratila sam se u stan i mog muža polj.bila.

Jednostavno shvatila sam da je on moj a da to što ponekada traži nešto sa strane radi zadovoljavanja potreba i nije nešto što bi trebalo da rasturi brak, da naša djeca zbog toga rastu bez roditelja, da je budem raspušćenica. Možda će neko reći da sam luda, glupa… da sam BOLESNA, ali istina je da ja još uvijek imam muža, da naša djeca imaju raditelje koji se brinu za njih, koji im daju svu ljubav ovog svijeta.

Jednostavno to što moj muž ima nešto sa strane ni na koji način lično ne osjetim. Na kraju, svaku noć spava pored mene u našem bračnom krevetu i to je najvažnije, barem za mene…

..