„Ne može joj prići 90 odsto muškaraca“: Komšije iz Priboja je zovu ŽENA ČUDO, a ona je majka troje dece, ali i drvoseča, kamiondžija, kosač, zidar i frizer

FOTO: PRINTSCREEN

Kosi, seče drva, vozi traktor, kamion, obrađuje zemlju, vodi računa o domačinstvu, neguje cveće i vodi računa o frizurama komšija i porodice. Upravo zbog toga, Editu Gibanicu iz Priboja, zovu „žena čudo“
Kada završi sa šišanjem komšija, jednu alatku, menja drugom. Onu za koju kažu da je predviđena za muškarce – motornu testeru. Kako kaže, bilo joj je žao da pušta muža sam da radi. U tome joj pomaže njeno troje dece, ćerke Adelaida i Medina, kao i sin Hamza.

Poslove, kako vele, obavljaju na ravne časti. Kako je rekla u prilogu televizije Tv 5 iz Užica, ništa joj nije teško. Neke poslove je morala da radi, a kasnije ih je zavolela i ništa joj nije teško. Vedra, nasmejana i vedra, kako je opisuju komšije, kaže da se čak i kao zidar oprobala.

„90 odsto muškaraca, nije joj ni prići. To je šampion od žene, nađite to u regionu… Muž joj ne sme da ode u šumu kamionom po drva, ona ode“, bio je samo jedan od komentara njenih komšija.

I pored teškog života i napornog rada, ne skida osmeh sa lica uz poruku „Ništa mi nije teško.“.

(Izvor: Blic / TV5)

..