ZGROZILI CEO SVET! Pokupovali sve zalihe mesa iz prodavnice – sada se plaše za SOPSTVENI ŽIVOT! (VIDEO)

Bračno par Markot iz Kanade našao se na udaru kritika nakon što je snimak koji ih prikazuje kako kupuju sve zalihe mesa u jednoj kanadskoj trgovini postao viralan. Kažu da su im zbog toga ljuti internetski korisnici počeli da šalju čak i pretnje smrću.

Na snimku se vidi kako par puni dvoja kolica do vrha stotinama kilograma mesa.

“Svima su se hvalili kako su se osigurali, a nisu mislili na ljude kojima zbog njih neće ostati ništa da kupe. Smejali su se u prodavnici i govorili da se nadaju da će sve to moći da plate”, rekao je jedan od kupaca koji se zatekao u trgovini u tom trenutku.

“Bilo mi je žao prodavaca. Videlo se da su i oni zgroženi”, dodao je on.

Nakon što je video postao viralan, internet je ubrzo saznao da se radi o Denu Markotu i njegovoj supruzi. Kažu da se sada boje za svoje živote.

“Svi znaju ko sam i zato odlazim odavde. Dobijam pretnje smrću i ne javljam se na telefon. Rođena majka me se stidi”, rekao je Markot za kanadski Kastanet.

Rekao je da je zbog lošeg mentalnog stanja preterano reagovao na situaciju s koronavirusom i da nije očekivao ovakvu reakciju javnosti.

“Besplatno sam nudio usluge preseljenja tokom velikih požara u prošlosti. Sada se toga niko ne seća”, rekao je i napomenuo da je posle incidenta donirao 1.000 dolara lokalnoj banci hrane.

..