Tek ROĐENU BEBU su ostavili ispred vrata CRKVE a pogledajte zašto je ova majka ostavila svoje dijete!!!

Danas sve više slučajeva ima da roditelji ostavljaju svoje bebe, najčešće su to vanbračno rođena djeca koju žene ne mogu same da izdržavaju pa ih ostave.

Ali to nije razlog da ostavite svoju bebu, jer o tome ste trebali dosta ranije da mislite i ako ne možete da izdržavate svoju bebu onda je nemojte ni roditi.

Ispred crkve Svetog Arhangela Gavrila u Čajetini su pronašli malu tek rođenu bebu koja je muškog pola a niko još uvijek ne zna ko je ostavio ovu bebu i ko su njeni roditelji.

Novorođenče su ostavili ispred vrata crkve zamotano u malu dekicu. Niko ne bi primijetio ovu malu bebu dok nije počela da plače.

Tako je ejdna žena koja je prolazila pored srkve primijetila bebu i odmah joj prišla kako bi ji+oj pomogla.

Otišla je do sveštenika i pitala ga šta se dešava da li on zna čija je to beba.

Ali sveštenik nije imao pojma o čemu se radi te je pozvao hitnu pomoć koja je odmah bebu odvezla na neonazološko odjeljenje Opšte bolnice Užice.

Srećom dječaj je bio živ i zdrav i težak 3 kilograma a rodili su ga noć prije nego što su ga pronašli.

Srećom u blizini crkve se nalazila kamera na jednom objektu koja je snimila ko je donio ovu bebu.

Srećom na videozapisu se vidi ko je ovu jadnu malu bebu ostavio ispred crkvenih vrata.

Sveštenik je odmah otišao do policije kako bi prijavio ovaj slučaj ali  nisu mogli pronaći roditelje jer je neko drugoi ostavio bebu tako da je sveštenik uzeo bebu i brinuo se on njoj.

Kćerka poznate Suzanom Mančić se udala u tajnosti … Skraćenica WC ima sasvim drugo značenje koje nije … Dok je bila trudna nije željela da ide na pregled:… Ilda Šaulić je posvađala sa Radmilom Manojlović i … Policajka koja ostavljaja bez daha: Izgleda savrše… Napravio je udes na prakingu ostavio je pismo na a… Horoskop pokazuje ko je najbolji muž: On obožava s… Severina u suzama: Nikada nije doživjela ovako neš… Ivan Ivanović je podijelio fotografiju u kupaćem k… SVI BI HTJELI DA IZGLEDAJU KAO ONA! Izgleda 30 god… Prava je ”bomba”, a ima 50. godina: On… Bred Pitt opisao kakav je imao brak sa Angelinom J…

..