Uz sebe uvijek morate da imate paketić SOLI!! Pogledajte kako vam SOL može da pomogne…

Ako imate problema sa krvnim pritiskom bio on visok ili nizak to predstavlja poremećaj u vašem organizmu. Osobe koje imaju nizak krvni pritisak imaju simptome kao što su vrtoglavica, umor, nesvjestica, mučnina, otežano disanje, lupanje srca, zamagljen vid, vlažna koža.

Morate da budete jako oprezni jer i visok i nizak pritisak može da vam napravi velike probleme u životu jer ako vam se pritisak previše snizi može da dovede do smanjenog protoka krvi u vaše organe a veliki je problem ako nemate dovoljno krvi u organima kao što su bubrezi, srce i mozak.

Ako vam se pritisak previše snizi potrebno je da uzmete slane vode jer ona sadrži puno natrija koji je potreban vašem organizmu kako bi se vaš krvni pritisak povisio i vratio u normalu.

Ali važno je da znate kolika koncentracija odnosno količina soli vam je potrebna da bi bilo dovoljno jer previše soli odnoso natrijuma nije toliko zdravo za vaš organizam da ga unosite.

Potrebno je da uzmete jednu polovinu male kašikice soli i da je pomiješate sa jednom čašom, vode od 2dcl i odmah je popijte.

Ali ako ne želite da uzmete ovaj lijek i na taj način normalizujete vaš krvni pritisak možete da se bavite sa sportskom aktivnošću.

Tako da ako imate nizak pritisak obavezno sa sobom nosite malo soli i flašicu vode jer je potrebno da unosite dovoljno tečnosti u svoj organizam.

Važno je da stalno kontrolišete svoj pritisak i da pazite na svoje zdravlje jer može da nastane gore stanje ako to ne budete radili

..