Kćerki su kupili najpopularniju igračku, ali 24 sata kasnije pokajali su se zbog toga! Uslijedila je prava noćna mora!

U Ilinoisu žive Toni i Kajli Kravens koji su nažalost susreli se sa najgorom noćnom mora koja može da se desi jednom roditelju. Naime, njihova kćerka lidija koja ima samo tri godine imala je loše iskustvo sa najpopularnijom igračkom za djevojčice, te sada oni žele da upozore ostale roditelje da budu više oprezni.

Svaka djevojčica se počne šminkati veoma rano, jer dok su jo male roditelji im kupuju igračke, odnsono setove za šminkanje.

Tako su i ovi roditelji kupili svojoj kćerkici Lidiji, kako bi mogla da se zabavlja. Međutim, nisu ni slutili da bi se uskoro zbog toga mogli pokajati, jer se kod djevojčice razvila ozbiljna alergijska infekcija.

Po cijelom tijelu pojavio se osip, koji je bio zaista strašan, a oči su joj postale crvene i otečene.

Roditelji su o ovome pisali na društvenim mrežama kako bi mogao što veći broj roditelja širom svijeta da saznaju za njihovu priču i da spriječe da se njihovoj djeci desi isto ovo. Oni su svojoj kćerci kupili set za šminkanje, koji navodno ne sadrži nikakve toksične i opasne igračke.

Niti u jednom trenutku nisu pomislili da bi se nešto ovako moglo desiti njihovoj kćerci. Koža na njenom tijelu je bila prekrivena osipom i gorjela je, zbog čega smo morali da mijenjamo hladne obloge svakih 30-tak minuta.

Usnice su joj bile popucale i nije mogla da jede. Jednom rječju ovo je bio pakao.

Roditelji budite od sada više oprezniji kada je u pitanju čuvanje zdravlja vašeg djeteta!

..