18-godišnjeg sina bilo je stid što ga majka grli kada je krenuo na putovanje: Kada se vratio dočekao ga je najgori trenutak ikada!

Često možemo da vidimo kako se djeca stide svojih roditelja, a naročito kada su u tinejdžerskom dobu. Ova majka dok je bila na aerodromu sa svojim sinom, zagrlila ga je, ali on je zbog toga se postigio i rekao joj da ukoliko ga zaista voli, ne grli ga pred ostalom djecom, jer ga tako samo sramoti.

Kada je izgovorio te riječi, njegova majka je zsita bila povrijeđena, ali je mislila da će njen sin da se promijeni do sljedećeg viđenja i da će pokazati koliko mu je drago što je ponovo vidi.

Od toga je prošlo oko šest godina i njen sin je morao ponovo da otputuje. Sada je bio mnogo ozbiljniji i zreliji, imao je 24 godine i majka je ponovo krenula sa njim na aerodrom , kako bi ga ispratila.

Sada nije ni željela da ga zagrli kako ga ponovo ne bi dovodila u neprijatnu situaciju, nego mu je samo rekla da se pazi i krenula kući. Kada je trebao da se vrati, na aerodromu ga nije dočekala majka, a kada je došao kući na stolu je bilo pismo i cvijeće.

”Dragi moj sine, prije šest godina kada si trebao da otputuješ zagrlila sam te i zaplakala, ali sada dok ti čitaš moje posljednje pismo ja sam u svom grobu. Imala sam tešku bolest, ali to sam saznala kada si ti trebao da otputuješ, zbog čega sam onoliko i plakala.

Nikada nisam željela da te osramotim ili ponizim pred drugim ljudima, ali željela sam što jače da te zagrlim, jer nisam znala da li ću dočekati da te ponovo vidim. Volim te, tvoja mama.”

Kada je pročitao ovo pismo sin je samo počeo da plače. Nije mogao da zaustavi suze , jer se sjećao svojih riječi koje je majci u tom trenutku izgovarao.

Poštujte svoje roditelje i dobro pazite kako se prema njima ponašate.

..