Rodila dvadeseto dijete sa 42. godine! Uvijek je imala želju da ima veliku porodicu, ali nam otkriva šta je sljedeće što će uraditi..

Jeste li nekada čuli da žena koja ima 40. godina je u drugom stanju i da bi uskoro mogla da rodi svoje dvadeseto dijete. Naravno, nismo pogriješili, nego smo vam otkrili potpunu istinu. Ona otkriva da je sada jako sretna, jer ima veliku porodicu u kojoj maksimalno uživa.
Svi zajedno žive u Jeruzalemu i jako su sretni, a kako navodi prije nekoliko dana postala je majka još jedanput, ali je i postala baka. Njena najstarija kćerka se porodila samo nekoliko dana prije nje.

Očito da oni žele da postave novi Ginisov rekord, ali moramo priznati da se još daleko od njega, jer je Ginisov rekord sa najvećom porodicom postavljen u 18. stoljeću i od tada ga niko nije uspio oboriti.
Naime, Vasiljeva je živjela u Rusiji i ona je u to vrijeme rodila 69 djece. Mnogima nije jasno kako je ovo moguće, ali svakako da jeste.

Ona je rodila blizance šesnaest puta, trojke sedam puta, dok je četvorke rodila četiri puta. Vasiljeva je preminula u 76. godini života, ostavljajući mnogo djece iza sebe.
Ovako nešto mnogi nisu mogli ni da zamisle, da je jedna žena u stanju da se porodi ovoliko puta. Svaka joj čast kada je uspjela da se izbori sa svim ovim bebema.

Šta vi imate da kažete o ovome!? Da li možete zamisliti svoj život sa ovoliko beba!?

..