Prava istina o društvenim mrežama: Ovaj video će vam otvoriti oči!

Ovaj video pokazuje istinski prikaz društvenih mreža kao i način na koji oni utječu na naše živote i na živote mlađih generacija.

Danas je vrlo lako potpasti pod utjecaj svijeta tehnologije i društvenih medija. Ponekad smo toliko koncentrirani na ekrane ispred sebe da prestanemo primjećivati svijet oko nas.

Na primjer, jeste li ikada bili u restoranu i pogledali malo uokolo da biste opazili skupinu prijatelja u kojoj svatko drži mobitel u ruci? To je danas vrlo uobičajen prizor.

Netko bi pomislio da će nas društvene mreže učiniti društvenijima, no čini se da oni na nas imaju drugačiji efekt. Previše smo skoncentrirani na svoje ekrane tako da ignoriramo odnose koji se odvijaju ispred nas. Ovaj video pokazuje istinski prikaz društvenih mreža kao i način na koji oni utječu na naše živote i na živote mlađih generacija.

PROČITAJTE:

Ljudi će danas bez ikakvih problema davati svoje informacije i objavljivati ih na internetu gdje će pisati različite osobne stvari. Ipak, kada dođe do interakcije ”licem u lice”, komunikacija staje. Čini se kako je ovo u suprotnosti sa svime onime što društvene mreže promiču.

Ipak, s porastom broja pametnih telefona i činjenicom da djeca danas u sve ranijoj dobi imaju pristup mobitelima, postoji opravdan strah da će se ovaj trend samo nastavljati.

Ovo je snažna izjava koja će vas navesti na to da na trenutak odložite svoj pametni telefon i da uživate u jednostavnim stvarima koje nam je Bog dao. Tako nam je drago što se ova poruka počela širiti. Idući puta kada budete bili ”na mreži” sjetimo se svi ovoga govora i nemojmo zaboraviti na svijet oko nas.

..