MALA DJEVOJČICA UTRČALA U SOBU I POČELA ”SVAĐU” SA MAJKOM: OVAJ SNIMAK JE NASMIJAO CIJELI INTERNET (VIDEO)

U popularnoj televizijskoj emisji ”Little Big Shots” Steve Harvey je dovodio različitu djecu. Većinom ta mala djeca imaju talente za pjevanje, plesanje ili da se bave sa nekim sportom.
Većinom su to djeca koja ima uobičajene talente, ali Steve ponekada voli da dovede djecu koja su zaista posebna. Nije bitno da li dolaze djeca u emisiji ili sa njim razgovaraju preko videa kao ova djevojčica, a ova djeca su jako impresivna, svako dijete na svoj način. Ono što je jako zanimljivo jeste činjenica kako je jedna mala djevojčica talentovana, za svađanje.

Ako ste ikada pokušali da se svađate sa malim djetetom, onda znate da tu nikada ne možete pobijediti. Djeci inače mnogo toga smeta, to mogu također da budu jako bitne stvari. Možda im se ne sviđa ono što je za večeru ili jednostavno ne mogu da pronađu svoju najdražu igračku. pronaći riješenje za njihove probleme zna da bude jako dobar izazov.

Ono što međutim djecu čini ljutom ili jako uznemirenom jeste činjenica što oni nemaju sve što im treba za komunikaciju. Oni imaju emocije, al jednostavno ne znaju kako trebaju da ih objasne. Mala djevojčica u ovom klipu zna da želi nešto da kaže, nešto što je vrijedilo svađanja, ali ne zna kojim to riječima može da objasni, to što osjeća. No, ona je odlučila da želi nastaviti da se prepire.

Dok njena mam smireno je pokušavala da riješi tu situaciju, ona je neumorna. Nemoguće je shvatiti šta želi da kaže, ali nije odustajala. Kada konačno nauči sve te rijeći, bit će onda nemoguće da se prepire sa njom.

..