Nepoznatom tipu je platila obrok a kada je došla kući onda ju je čekalo iznenađenje…

Djevojka po imenu Angela Brooks je došla na doručak u jedan restoran koji se nalazi u Tennesseeu kao što je radila i svako jutro. Dolazila bi tamo stalno prije posla a tako je birala šta će danas doručkovati u restoranu koji je bio “Drive in”.

Pogledala je iza sebe a tu je bila jedna osoba kojoj je ona bez razmišljanja odlučila da plati obrok tome čovjeku. Naravno i on je stojao u redu ali nije ni slutio da će mu ta djevojka platiti obrok niti je znao zbog čega to ona radi.

Zahvalila se konobarici koja je radila u tom restoranu te joj rekla da naplati hranu od čovjeka koji stoji iza nje. Iza nje je zapravo stojao jedan policajac koji se zove Cody.

Bio je stvarno dirnut sa ovim lijepim gestom što je malo ljudi uradilo za nekoga koga uopšte ne zna. Odlučio je da joj se obrati i zahvali u lice.

Kroz priču sa njom je saznao kako suprug od Angele po imenu Jeff je trenutno u borbi sa rakom gušterače. Taj rak je bio smrtonosan za njega a onda je mu je i spomenula kako njena kćerka, Megan pati od cerebralne paralize.

Policajac Cody je ostao izbezumljen što je pored svega toga kroz šta njena porodica prolazi, ona odlučila da plati njemu obrok sa teško zarađenim novcem i koji je potreban više njoj nego njemu.

Vidio je u njoj kako je dobra osoba te je odlučio da joj se oduži. Cody je ispričao svim svojim kolegama na poslu o tome kakva je Angela i šta je uradila za njega.

Nakon toga je pokrenuo kampanju sa donacijama koje je bila namjenjena za Angelu. Svi su bili dodirnuti sa njenom životnom pričom a za jedan sat su Cody i njegove kolege policajci prikupili preko 500 dolara.

Pored toga što je skupljao donacije za nju na poslu, onda se zaputio za crkvu kako bi nastavio da traži pomoć za Angelinu porodicu. Skupio je preko 3000 dolara i istražio gdje se nalazi kuća od Angele.

Čekao ju je da se vrati sa posla i sve joj ispričao te joj dao novac koji je skupio. Angela nije mogla da vjeruje i počela je plakati od sreće. Pozvala je Cody-a u kuću kako bi upoznao njenu porodicu te se sada svi zajedno druže i pomagaju jedni drugima.

..