Nakon 14 godina braka uspjela sam ostati trudna, mojoj i sreći mog muža nije bilo kraja, ali… mjesec dana kasnije u mene …

Nakon 14 godina braka uspjela sam ostati trudna, mojoj i sreći mog muža nije bilo kraja, ali… mjesec dana kasnije u mene kao da je ušao neki đavo. Nikada do tada nisam ni pomislila da prevarim muža, ali tada sam počela da gledam, ali i da flertujem sa drugim muškarcima.

Imam 39 godina i za svoje godine sam prilično lijepa i zgodna žena, ali glas poštene i porodične mi nije baš pomagao da ispunim svoje fantazije koje su mi se pojavile. Međutim, svakim danom moja želja i potreba za “izvanbračnom” odnosu je sve više rasla. Zbog toga sam se prijavila na jedan internet sajt za upoznavanje i nakon par dana mi se javio jedan mladić. Rekao je da ima 22 godine i da obožava starije… IDEALAN ZA MENE.

Nisam željela da mu dajem moju adresu, već sam mu rekla da se nađemo u jednom hotelu u susjednom gradu i to što prije. Gorila sam od želje. Otišla sam ranije, iznajmila sobu sa velikm krevetom, a onda je i on zakucao na vratima. Svukla sam se u donje rublje i otvorila vrata i tada ugledala mog sestrića, momka koji ima samo 18 godina. Šokirao se on, šokirala se ja… Gledali smo se tako nijemo par sekundi, a onda sam mu rekla da uđe.

Obukla sam se i zamolila ga da pokušamo sve da zaboravimo, ali… tada kao da mi je pao mrak na oči, privukla sam mu se i strasno ga poljubila. Par sekundi kasnije… na žalost ili na sreću desilo se ono što sam danima željela. Znam da nije ni etično ni moralno, ali u takvim situacijama nije bitna ni etika, ni moral, ništa nije bitno. Na kraju je ispalo bolje nego sam mogla i zamisliti. već 3 mjeseca se redovno viđamo i svaki naredni put mi je sve bolje. Moral mi je nikad na nižem nivou, ali mojoj sreći, mom zadovoljstvu nema kraja. Osjećam da ću eksplodirati od neke energije koja kola mojim venama. Možda nakon što se porodim sve se vrati u normalu, a možda i ne iskreno ne razmišljam o tome i uživam u svakom trenutku.

Izvor: ispovesti.com

..