MOJA PRIJATELJICA ZA KOJU SE PRIČA DA JE LAKA ŽENSKA ZATRAŽILA JE OD MENE TELEFON DA SE …

Moja prijateljica za koju se prica da je laka zenska, zatražila mobilni da se uloguje na instagram kako bi mogla odgovoriti nekome na poruku.

Kada je završila što je trebala, vratila mi je mobitel, a ja sam ga samo zaključala i vratila ga nazad u torbu, jer kada s nekim izađem pokušavam da u potpunosti zaboravim na mobitel. Kada sam došla kući, ušla sam na instagram i počela listati po naslovnoj, kad odjednom meni se moj dečko javlja na instagram.Bilo mi je jako čudno jer se nikada nismo dopisivali preko toga. Kada sam ušla u poruku, vidjela sam da imaju poruke i od prije. Shvatila sam da se moja prijateljica zaboravila odlogovati. Naravno da sam pročitala sve poruke i vidjela sam kako se ona njemu nabacuje i nagovara ga da prekine sa mnom, no moj dečko ne želi da čuje za to jer mu je sa mnom i više nego dobro.

Od tada se pravim budala, da vidim do koje mjere može ići, i da, više nismo dobre kao prije jer je pokušavam izbjegavati. Naravno, dečko mi je sam rekao šta mu je pisala i pokazao mi poruke, iako sam se ja pravila da ne znam, glumila sam šokiranost.

Izvor: ispovesti.com

..