Žena rekla mužu da je njen dan bio sasvim običan – onda je njeno dijete otkrilo pravu istinu

Za majke svi znamo da su oni veliki heroji, a odjednom mogu da rade više stvari, te je njihova ljubav prema djeci neopisiva. Sposobnosti koje oni imaju i mogućnosti su jednostavno bez granica. Danas imamo jedan video zapis kojeg vam želimo pokazati, a poruka unutra koja se nalazi je dotakla u dušu milione ljudi koji su to već pogledali i ostali oduševljeni.

Video kojeg možete pogledati na krau teksta je objavljen pod nazivom “Normalan dan”, dok je na tome videu prikazan kako izgled samo jedan normalan dan majke koja ima dvoje djece. Mnoge majke mogu naći sebe u tome videu. Majka koja je na videu će svoj dan početi rano ujutru kada njena djeca vrište na sav glas. Kada se djeca krenu svađati, onda ona mora brzo da reaguje i da to sve sredi.

Ona je super majka koja može podnijeti dobro sve stresne situacije pored toga što je njen dan tek krenuo. U tome slučaju onda ona mora da ide u prodavnicu, pa valja smjestiti djecu u auto i odvesti ih u školu, ili povesti sa sobom. Sama kupovina je avantura, ali to za nju nije nikakav problem.

Dolazi vrijeme kada se sav nered treba očistiti, a tada njena mala kćerka nosi tortu u rukama. Odmah je ugledala da je ne drži ravno, ali ipak nije mogla stići na vrijeme i cijela torta je pala na pod. Predaje se i sjeda na pod, ali opet zna da to mora obaviti pa nastavlja sa svime time samo jače, a pogledajte i kako u videu:

..