Bila je to obična svadba, a onda su na scenu nastupili oni: Muško kolo kakvo nikada niste vidjeli (Video)

Kolo je nezaobilazno na svadbama, zar ne? Kolo će nas baš zabaviti i napraviti atmosferu. Kao što smo već rekli, svadbe ne možemo zamisliti baš, a da ne poigramo kolo. Obično kolo igraju starije osobe, a naravno da se priključe i mladi.

Na svadbama je bitno napraviti dobru atmosferu kako gostima ne bi bilo dosadno i kako bi se svi zabavili. Nije baš ni uredu da ne igramo i da samo sjedimo na svadbama. Trebamo se potruditi i učestvovati. Ne biste ni vi voljeli da na vašoj svadbi svi sjede, zar ne?

Na jednoj svadbi su muškarci zaigrali kolo i to je postao pravi hit. Svadba je bila u Bugarskoj, a nekoliko muškaraca je igralo kolo i tako ukralo pažnju mladencima.

Napravili su pravu atmosferu i oduševili sve goste. Njihov ples je snimljen i objavljen na društvenim mrežama. Pokupio je je brojne pozitivne komentare i reakcije.

Inače je baš lijepo vidjeti da muškarci plešu, slažete li se s nama?  Ovdje možete pogledati kako je sve to izgledalo i kako su ti muškarci oduševili sve prisutne:

Šta kažete na ovaj video? Baš znaju dobro plesati i napraviti dobru atmosferu. Vjerujemo da je na svadbi bilo baš zabavno. Uz ovakav ples i ne može biti dosadno.

..