Djed i baka iščekivali da dječak prvi put izgovori "mama", ali ono što je rekao zbunilo je sve (Video)

Poseban je trenutak kada beba izgovara prve riječi, zar ne? Obično su te riječi mama ili tata. U ovom slučaju to nije tako. Na internetu možemo pronaći brojne snimke beba. Vrlo su simpatični i nasmijavaju nas. Ovaj video je postao vrlo popularan i izazvao je brojne reakcije. Ovaj video sa bebom koja izgovora prve riječi će vam uljepšati dan.

Svakako će vas ovaj video nasmijati. Kao što smo već rekli, bebine prve riječi obično budu mama ili tata. Ili često nečije ime. To onda često pređe u neku vrstu takmičenja, svi žele da prva bebina riječ bude vezana za njih.

Tako su baka i djed ovu bebu željeli potaći na to da izgovori svoju prvu riječ. Beba nije bila baš poslušna i prvo ih je gledala sa određenom ozbiljnošću. Beba je samo gledala u njih. Baka i djed su pokušavali potaknuti bebu da progovori, pa su malenog pitali da li želi mlijeko. Nije ništa odgovarao.

Djed se onda sjetio nečega što bi moglo pomoći. Bio je u pravu jer je to funkcionisalo. Pogledajte o čemu se radi u ovom snimku i saznajte koju riječ je maleni prvu izgovorio:

Ovo nije baš ono što su očekivali. Šta kažete na ova video, preslatko je, zar ne? Ako i vi imate neki simpatičan video sa bebom, pošaljite nam a mi ćemo ga u vaše ime rado objaviti.

..