3 dječaka su izašla na pozornicu: Nakon nekoliko sekundi publika je bila očarana njihovom izvedbom

Teško je čuti neku izvedbu pjesme koja bi nas impresionirala, ali kada iz prve ruke poslušate neku izvedbu koja vam dotakne dušu, odmah znate da taj trenutak nećete nikada zaboraviti.

Tri su se mala dječaka obučena u bijelo popela na pozornicu i činilo se kao da su pripremili nešto posebno, ali tek kada su sva trojica propjevala publika je shvatila kakvoj sjajnoj izvedbi svjedoče. Izveli su hit pjesmu „You Raise Me Up“ od Rolf Lovelanda i sve je prštalo od emocija.

Otkako je pjesma izašla 2002. godine, postala je jako popularna. Dječaci nisu pokazali nikakav strah i samouvjereno su držali mikrofon, spremni oduševiti publiku.

Snimka zaslona: YouTube

Stihovi su predivni i prepuni emocija zbog čega mnogi ljudi pjesmu koriste na rastanku, nakon gubitka voljene osobe. „Kada sam na dnu i kada je, oh, moja duša sjetna. Kada dođu poteškoće, i srce postane teret. Onda se smirim i čekam ovdje u tišini, dok ti ne dođeš i kraj mene sjedneš. Ti me uzdižeš, da mogu stati na planine. Ti me uzdižeš, da hodati mogu po olujnom moru.“

Kada su tri dječaka izvela svoju obradu na Međunarodnom glazbenom festivalu za djecu tijekom Nove godine ostavili su neizbrisiv trag na publiku.

Dječaci u bijelom su stajali u trokutu, leđima okrenuti dok je trio publiku ostavljao bez daha. Prvi, i najmlađi je pjevao iznenađujuće dubokim i bogatim glasom. Tada je dječak njemu s lijeva počeo pjevati višim glasom, a na kraju je treći dječak sve podigao na zadnju oktavu soprana. Kada su se okrenuli publici, stajali su jedan kraj drugog i harmonično pjevali pjesmu.

Poslušajte sami kako nevjerojatno zvuče ovi dječaci koji su toliko mladi. Bit ćete očarani!

..