JEZIVI TREND ŠIRI SE SVADBAMA ŠIROM SRBIJE: Mladoženje nose OVO i žene plaču od muke

Magazin Žena. blic objavio je zanimljiv tekst o bizarnom trendu koje se raširio po Srbiji, a kao jedan od primjera naveli su bajkovitu svadbe Ruskinje Ksenije i Nebojše sina Bogoljua Karića.

Najjači utisak ostavio mladoženjin stajling, tačnije, izbor obuće. Nebojša je, naime, na opšte iznenađenje svih, stao pred oltar u bijelim, sportskim patikama, koje je upario sa crnim elegantnim odijelom ali, ako ste mislili da je prvi mladoženja koji je izveo ovaj smjeli potez, prevarili ste se. Nije jedini, i čini se da je ovaj neobičan trend sve popularniji.

Mladi fudbaler Predrag Rajković je također načinio sličan izbor.

Za razliku od Nebojše koji se odlučio za bijele patike, mladi golman je na dan svog vjenčanja sa manekenkom Anom Cakić, napravio još veći modni iskorak i obukao karirano odijelo i crne, kožne patike.“Patike na tako važan dan – nedopustivo!”, “Ovo užasno izgleda, mogao je i u dresu da se pojavi”, samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali na društvenim mrežama danima, mada bilo je i onih koji su pohvalili fudbalerovu originalnost.

Da ovaj trend nije nikakva novina, dokazali su prije dvije godine Ana i Rasta, koji po mnogo čemu nisu bili obični mladenci. Njena vjenčanica sa prorezima dugo se komentarisala, kao i Rastin stajling, koji se između ostalog sastojao i od crnih, dubokih patika.

izvor:novi.ba

..