PLATILI SU JOJ 30.000 DOLARA DA IM RODI DIJETE: Bila je surogat majka, rodila im je blizance, a 2 mjeseca poslije porođaja saznala je ISTINU o bebi i ZANIJEMILA…

Džesika Alen (31) odlučila je da bude surogat majka jednom kineskom paru kako bi obezbjedila krov nad glavom svojoj porodici.

Od para je dobila 30.000 dolara, a i to je bilo sasvim dovoljno za porodicu – njenog partnera Vardela Džaspera i dvoje djece.

Međutim, desilo se nešto nevjerovatno – dok je nosila dijete drugih ljudi, zatrudnila je sa svojim suprugom.

Naime, prvo je ostala trudna putem IVF tretmana, a šest nedelja kasnije ginekolog joj je saopštio da je u njenoj materici još jedna beba.

Svi su mislili da je riječ o blizancima, ali su stvari postale sumnjive kada su dječaci rođeni.

Jedan dječak je imao svijetlu kožu i izgledao je kao Kinez, a drugi ne. Obojica su predata pravnim roditeljima odmah po rođenju, a Džesika je imala prilike da vidi samo fotografiju.

DNK test je naknadno utvrdio da je jedan od njih Džesikin biološki sin. Surogat agencija tražila je od Alenove 22.000 dolara kako bi joj vratili njeno biološko dijete. Kako nisu bili u finansijskoj situaciji da ispune takve zahtjeve, agencija je bebu stavila na usvajanje.

“Tražili su da usvojim, tačnije kupim svoje rođeno dijete. Nisam ni znala da sam trudna sa svojom bebom. Nosila sam svoje dijete i nisam znala da je moje“, ispričala je ona.

“Teško nam je da živimo sa saznanjem da je naš Malači prva dva mjeseca života proveo u tuđim rukama. To mi slama srce. Ipak to što je sada ponovo sa nama, ublažava mi bol”, zakjučila je ova Amerikanka.

Izvor:

..