Ona je trudnica u sedmom mjesecu, a ono što radi u vodi će vas šokirati! (VIDEO)

Iako sa stomakom „do zuba” Marta River sa Floride svakodnevno obilazi svoj posao. Ona radi u parku i redovno pred publikom izvodi performanse koje sve ostavlja bez daha…

Njen suprug i ona već dvije godine volontiraju u parku za spašavanje aligatora, a hrabru mamu ne spriječava trudnoća da jaše, hrva se i ljubi opasne reptile.

Znam svoje granice. Znam sa kojim aligatorima mogu da radim, a sa kojima ne mogu. Znam im veličinu, znam trikove koje mogu i koje ne mogu da izvedem. Ne bih uradila nešto za šta nisam sigurna, jer ne bih ugrozila samo sebe već i samu životinju – objašnjava Marta.

Ova neustrašiva majka sebe naziva zavisnikom od adrenalina, a za svoje akrobacije sa opasnim aligatorima ona ne dobija platu već napojnicu od publike.

Ipak Marta je prije dvije nedjelje izvela posljednji nastup u svom sedmom mjesecu trudnoće, a sada je na izdržavanju trudničkog bolovanja.

Bezbjedno je ako znate šta radite i ako poznajete tehnike koje treba da koristite. Podjednako je opasno kao kada biste ušli u kola i krenuli da se vozite – tvrdi Rivera.

Hrabra mama stiže sve i da posjeti utakmicu svog sina i da skuha ručak, ali i da se poigra sa krvoločnim životinjama.

Izvor:

..