Njihova kćerka je nestala sa 3 godine – kada se desilo nešto poslije 24 godine, gorko su zaplakali

Van Mingcing i Liu Dengijng su jedan bračni par iz Kine. Njihovo dijete je sa samo tri godine od kako se rodilo iznenada nestalo. Taj slučaj se desilo 1994. godine, a tada su svoju kćerku zadnji put vidjeli i nadali su se stalno nakon toga da će je nekada ponovo vidjeti, vjerovali su u to.

Oni su se inače bavili prodajom voća na tezgi koja se nalazi pored puta u Čengdu, a to je jedan jugozapadni grad u Kini. Tako je jedan dan prilikom posla Vang ostao bez sitnog novca, a zbog toga je otišao na kratko vrijeme do susjedne tezge kako bi on mogao vratiti kusur tome kupcu.


Vratio se nakon samo nekoliko minuta, a tada nije mogao pronaći svoju kćerku nigdje. Vang ima sa svojom suprugom još jednu kćerku i sina, a oni su za Čifeng tragali godinama u gradu i svim okolnim oblastima. Nisu nikada napustili svoj grad jer su mislili da će im se nekada kćerka vratiti kući.


Taj crtež je kružio mnogo vremena, a sve dok ga jedna djevojka koja se zove Kang Jing nije vidjela. Ona nije mogla sebi doći kada je vidjela taj crtež jer je podsjećao mnogo na nju, a zbog toga se ona odlučila javiti Vangu i uraditi DNK test. Taj rezultat je bio pozitivan, a poslije toliko godina su napokon Vang i Liu našli svoju izgubljenu kćerku.

..