NIJE SVEJEDNO U KOJEM POLOŽAJU SPAVATE! UKOLIKO SPAVATE NA LIJEVOJ STRANI OVO RADITE SVOM TIJELU!

Svi spavamo na drugačiji način, međutim u rzanim pozicijama možemo narušiti našem tjelesnom zdravlju. Ipak je najbolje spavati na lijevoj strani, tako stručnjaci otkrivaju.
Ukoliko budemo spavali na lijevoj strani ili tačnije na lijem boku, na taj način će organizam lakše stvariti hranu, a i poboljšat će ukupni digestivni sistem. Pomoću spavanja na lijevoj strani virkulacija će nam biti znatno bolja.

Funcija slezene je također bitna, a ona će na najbolji način funcionisati u ovom položaju. Dan ne može proći bez stresa, a najbolje ga s etokom sna možete riješiti ukoliko budete spavali na lijevoj strani ili tačnije na lijevom boku.
Kako bi vaše tijelo na najbolji način moglo funkcionisati odmah nakon buđenja, te kako bi bili znanto zdraviji, prpeoručujemo vam da spavate nalijevoj strani. Stručnjaci su nedavno objavili da osobe koje spavaju na lijevoj strani su znatno zdravije od osoba koje spavaju na bilo koji drugi način. Razumiejmo da tokom sna promjenite dosta puta položaj tijela, li dajte sve do sebe da barem zaspite na lijevoj strani, jer će te se vremenom naučiti i počet će vam taj položaj odgovarati.

Većina osoba ima problema sa probavom, stresom, slezenom, cirkulacijom i još mnogo drugih zdravstvenih problema, predlažemo vam da sa svojim prijateljima podijelite ovaj članak. Vjerujemo da ćete im mnogo pomoći na ovaj način, te da će vam biti veoma zahvalni na tome.

Za više članaka možete posjetiti našu stranicu na kojoj imate dosta zanimljivosti, najaktuelnije teme, mozgalice, uradi sam – radionice, te dosta toga.
Ukoliko imate neko lično iskustvo vezano za spavanje na lijevoj strani obavezno nam pišite u koemntar.

..