Majka i sin već imaju trojke, a nakon 7 godina ih ponovno dobili

Dom obitelji Garrett će možda biti malo kaotičniji, no oni to ne bi mijenjali ni za što na svijetu.

Kada su Courtney Garrett i njezin suprug Philip saznali da će imati trojke nakon IVF oplodnje, bili su presretni. Nakon što su mjesecima uzaludno pokušavali začeti, bili su oduševljeni što mogu na svijet donijeti troje djece.

Nisu imali pojma da će se povijest ponoviti samo nekoliko godina kasnije.

Snimka zaslona: YouTube

Trenutak kada su liječnici rekli ovom paru da je njihova IVF oplodnja bila uspješna, bili su oduševljeni. No to se uzbuđenje polako pretvorilo paniku kada su primijetili, ne jednu, nego tri bebe na ultrazvuku.

U neobičnom obratu je Courtney uspjela začeti djevojčicu prirodnim putem u vrijeme kada su dječaci začeti umjetnom oplodnjom. Ovakav tip trojki je neopisivo rijedak te je Courtney bila šokirana idejom o rađanju tri bebe u isto vrijeme.

Na svu sreću, trojke, Jack, Oliver i Ellie, su rođene zdrave te su odrasli u vedru i veselu djecu. No njihov je svijet okrenut naglavačke kada su im javili još jednu vijest.

Courtney i Philip su posjeli trojke i pitali ih da pogode koja je to velika vijest. Jedan od dečki je predložio igraču konzolu, drugi je mislio da je riječ o psu. No Ellie je znala što se događa.

„Mama je trudna“.

Snimka zaslona: YouTube

Courtney je potvrdila Ellin zaključak, a ta je potvrda dočekana s velikim „Ne!“, kada je otkrila da ima još nešto u tom iznenađenju. Otkrila je da će imati tri sestre te su djeca još jače povikala.

Na svu sreću, trojke su uspjele ostaviti svoje razočaranje po strani te su sretno dočekali svoje tri sestre. Dom obitelji Garrett će možda biti malo kaotičniji, no oni to ne bi mijenjali ni za što na svijetu.

Pogledajte još više o Garrett obitelji u priloženom videu.

..