Muž je napustio u 36. nedelji trudnoće. Kad je videla šta se nalazi u rerni, suze su same krenule!

Poslije 3 godine pokušavanja, Amanda i njen muž je trebalo da konačno postanu roditelji. Oni su takođe počeli da žive u novoj kući koja je bila potpuno renovirana. Sve je bilo savršeno.

Međutim, jednog dana sve se promijenilo.

Intervju na radiju

Amanda je bila u 36. nedjelji trudnoće, kada je muž saopštio da je ostavlja. Sve je bilo iznenada, a Amanda je teško podnijela ovu vijest.

,,Ono što sam osjetila je bio šok, jer to nije bilo ono što smo planirali. Ili bar ono što sam ja planirala. Bilo je veoma teško,” rekla je Amanda.

On je uložio njihov zajednički novac u kuću, pa su Amandi nakon njegovog odlaska ostali i finansijski problemi. Bila je jako zabrinuta, naročito zbog svoje bebe. Nadala se da će ipak nekako moći da ostane u novoj kući.

Voditeljka.

Kada je sve izgledalo beznadežno, njena priča je došla do ,,Radija Sidnej.” Oni su pozvali Amandu u studio, kako bi sa njom uradili intervju.

Kada su čuli priču o Amandi, odlučili su da joj prirede iznenađenje koje nikada neće zaboraviti.

Amanda nije znala šta da očekuje, kada su je zamolili da pogleda u ekran pored sebe. Kamera je prikazala njenu kuću, a unutra je bilo mnogo poklona…

Dok je Amanda gledala u kuću, voditeljka je počela da nabraja Amandi lijepe vijesti: 6 mjeseci plaćene usluge čišćenja, hranu za naredna tri mjeseca, stvari koje su potrebne za dolazak bebe…

Zaplakala je od sreće

A kada su otvorili pećnicu…u njoj je bilo 10.000 australijskih dolara, koji su joj potrebni kako bi platila hipoteku.

Pogledajte ovu dirljivu scenu u videu koji slijedi:

(atraktiva.in)

..