Ekstrakt koprive za brži rast kose

Pozdrav svima! Danas vam želim nešto reći o još jednom od mojih otkrića za borbu protiv masne kose.

Mislim, za mnoge, ovaj problem je ogroman: jučer oprala kosu, a danas opet kosa prljava, ne sjaji, onako, užas u jednoj riječi.

Moja prva ideja u rješavanju ovog problema je No ne bi ga smjeli prečesto koristili a to je u svakom slučaju nemoguće, a ukoliko ga koristite možete pretrpjeti probleme sa vlasištem i uzrokovati gubitak kose.

Želila sam nadopuniti rezultat sa ovim šamponom nekim losionom ili tonikom. Dugo tražim dodatno riješenje. Činjenica je da postoji ogromna količina proizvoda za takvu kosu ali su preskupi a rezultati koje dobijemo dosta mali. I nakon čitanja puno pozitivnih stvari o Urtinol ampulama uopšteno, odlučila sam se da pokušam njih iskoristiti kao i kosu sa kojom imam veliki problem.

Glavne aktivne tvari u tim ampulama su ekstrakti U kutiji ima 10 ampula od po 10 ml. Za jedno korištenje naravno 10 ml je puno pa ja to sebi podjelim za dva korištenja.

Postoji mnogo načina da ga upotrijebite:

– može se izravno iz ampule nanjeti na kožu i utrljati – najbrži način;

– može i da se sipa u posudu, navlažite prste i utrljati tekućinu pa nanosti dio po dio – najviše učinkovit način;

– možete i tekućinu nasuti u plastičnu iglu pa nanosti sa njom na dijelove tjemena – onako amaterski;

– može i da se sipa u bocu sa sprejem pa zatim i boce nanjeti izravno na kožu – moj omiljeni način.

Budite sigurni da masaža tijemena tokom stavljanja ampule je odlična kako ne bi bilo crvenila te kako biste  sprječili gubitak kose a ubrzali njen rast. Sadržaj ampule je idealan zato što nije mastan i ima neutralan miris koji je jako prijatan.

Ove ampule sam koristila zajedno u kombinaciji sa šamponom. Naravno i dalje mi se kosa masti ali prestala sam da je perem svaki dan sada to radim svaka 4-7 dana. Možda je smiješno ali od kako ih koristim. Ali sada sam bar zadovoljna i moja kosa ovako izgleda dan nakon pranja:

Kosa je svježa, lijepa i miriše. Čak sam doživila i to da i sljedeći dan kosu mogu pustiti. Prije sam dan nakon pranja odmah je vezala. Naručila sam ih preko stranice Natura kozmetika, pozvala broj koji je napisan a problema sa dostavom nikakvih nisam imala.

Ipak svi znamo da je lijepa kosa jako bitna i da igra ogromnu ulogu u našem izgledu!

..