Došao je da popravi krov na kući, a KADA JE UŠAO unutra odmah je morao da pozove POMOĆ!

Jedan majstor dobio je poziv samohrane majke kojoj je bilo potrebna pomoć.

Naime, Džoana Veli iz Misurija u SAD nije imala mnogo novca i jedva je sklapala kraj s krajem. Kao muka više, prokišnjavao joj je krov, a ona nije mogla da pozove izvođače radova jer nije imala novca. Krov je prokišnjavao iznad kreveta u sobi njene ćerke, a Džoana je najpre pokušala sama da ga popravi. Međutim, kada je padala kiša, voda se ipak slivala u krevet i pokvasila sve stvari.

Kada je još jednom pokušala da popravi krov, pala je s merdevina i pretrpela ozbiljne povrede mozga. Dok su je lečili, lekari su joj dijagnostikovali rak tiroidne žlezde. Dok se borila za život, nije imala vremena da pazi na kuću. Na društvenim mrežama je tražila pomoć od prijatelja i rođaka, ali su ignorisali njene vapaje.

„Sve što tražim je sigurno mesto za mene i moju decu“, pisala je Džoana.Iznenada joj se javio Edvard Aguado i ponudio joj pomoć. Kada je pogledao u kuću, Aguado je bio slomljen prizorom bede u kojoj je živela nesrećna žena s decom. Kuća stara 40 godina bila je u strašnom stanju. Aguado je odlučio da joj pomogne i za samo tri dana je popravio krov.

„U početku, mislio sam da je to prevara“, rekala je Džoana, jer ono što je Aguado uradio je „previše dobro da bi bilo istinito.“ Iako je cena popravki bila čak 10.000 dolara, Aguado nije želeo da uzme novac. Rekao je da mu je srce puno, jer sada porodica Veli može da spava mirno.

(Izvor: BKTVNews)

..