Ona je uslikala svog momka: Kada je gledala fotografiju, uočila je nešto mnogo čudno zbog čega se naježila

Neke fotografije nas jednostavno mogu ostaviti bez teksta, a tada ne možemo biti sigurni da li se radi o fotošopu ili ne, ali sigurno ste nekada imali priliku čuti da je neko uslikao nešto veoma slično i da je vidio jednu ovakvu jezivu pojavu. Sve je to počelo normalno, ali se kasnije pretvorilo u horor.

Na vama je kako ćete vi ovo shvatiti ili prihvatiti i da li ćete povjerovati u ovu situaciju, ali smo sigurni da ako je ovo istina, da nije nikako dobro za vidjeti. Već od ranije nam je poznato da neke osobe mogu da naprave nekakvu priču u fotošopu baš da ona izgleda kao da je stvarna, ali nismo sigurni da li je to ovdje slučaj.

Ovo je jedan slučaj gdje zapravo nemamo pojma šta je ovo u pitanju, ali se može primjetiti da su oni htjeli napraviti jednu običnu fotografiju za koju su kasnije saznali da nije tako obična. Sve je to počelo kada je ovaj par otišao u prirodu kako bi se malo opustio. Tako su Kajl i Dženi išli u šumu jer su tamo htjeli napraviti jedan piknik.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Dženi je u jednom trenutku uzela kameru kako bi uslikala svoga momka i imala ovaj trenutak zabilježen na kameri. Mislila je da je to sasvim normalno, ali kada je Kajl došao do nje kako bi pogledao kako je ispao na fotografiji, onda su oboje uočili nešto veoma čudno. Kao što sami možete vidjeti, tu se nalazi jedna figura. Poslije nekog vremena su otišli ponovo tamo iz znatiželje, ali ništa nisu mogli uočiti.

..