GODINAMA SU POKUŠAVALI DOBITI DIJETE, A ONDA SU GA USVOJILI: Život im se od tada promijenio iz korijena!

Marinela i njen suprug Claudio su od početka svoje veze zamišljali kako će imati višečlanu porodicu o kojoj će se brinuti i sa kojom će provoditi najljepše trenutke. Međutim, kada su se vjenčali ništa im nije krenulo kako treba i ništa se nije dešavalo kao što su oni zamišljali.

Mnogo su radili na tome da dobiju dijete, ali svaki put je bilo bezuspješno, zbog čega su se grozno osjećali, ali ipak nisu željeli da odustaju.

Obzirom da nisu znali da li neko od njih dvoje ima zdravstveni problem zbog kojeg ne mogu mati djecu, odlučili su da idu na preglede i testiranje, kako bi otkrili pravu istinu.

Najzad su počeli i da krenu na tretman plodnosti, ali su se i tada razočarali kada su vidjeli da nema efekta. Shvatili su da im je ostala samo još jedna opcija koja im može ostaviti želju za djetetom, a to je da ga usvoje. Čekali su deset godina na svoj cilj, kako bi najzad bio i ostvaren.

Podnijeli su zahtjev za usvajanje jednog dječaka, a ubrzo su dobili i potvrdan odgovor. Otišli su da usvoje dvanaestogodišnjeg dječaka. Dječak je uz sebe imao i nekoliko braće i sestra, te ga niko nije htio usvojite jer je već bio odrastao.

Dječak im je to otvoreno rekao, te su i oni mogli primjetiti koliko je Julio povezan sa svojom braćom i sestrama.

Mariela je prvi put imala osjećaj da je majka, te se dogovorila sa suprogom da usvoje Julia i njegoovu braću i sestre, te su na kraju dobili petero djece.

()

..