Udala se za njega samo zbog novca i to ju je skupo koštalo posle smrti muža

 

U životu je oduvek znala šta želi i čemu teži, pa joj je to uvek bila zvezda vodilja kroz život. Bavila je se nekretninama i tačno je znala ko koliko vredi. Pa čak i taj starac koji je stekao bogastvo jer je živeo u kući bez vode i struje.

On je živeo u Švajcarskim Alpima između dva luksuzna ski rizorta i njegova vrednost je godinama samo rasla. Odlučio je da podeli svoje bogastvo sa drugima tako što će napraviti kućice za svoju rodbinu i prijatelje da mogu tu da žive potpuno besplatno.

Kso već stariji čovek od 67 godina nije bio zainteresovan za žene, ali ova prelepa žena 25 godina mlađa od njega ga je prosto očarala. projatelji su ga upozoravali na nju i govorili mu da je verovatno s njim zbog novca. Svi su mislili da ga ona podkrada. Ali on nije nikoga slušao  i oženio se s njom vrlo ubrzo i pored neodobravanja čitave zajednice.

Iako je i ranije bila sumljiva svih prijateljima ta sumlja je još više porasla posle svadbe. Pošto je radila u Parizu posle udaje je tamo često boravila i jako retko ga je posećivala. Posle godina dana braka on je izgubio život u saobraćajnoj nesreći, i svi su mislili da je ona kriva za njegovu smrt. Na sahrani je plakala…Ali posle sahrane je odmah počela da zahteva da se stanari okolnih koliba isele.

Ali on je napustio ovaj svet ostavljajući joj veliko iznenađenje na njenu žalost. Sve brvnare koje je izgradio ostavio je u vlasništvu ljudi kojima ih je poklonio. A novac je ostavio porodici i prijateljima. Na kraju se ipak ispostavilo da se udala za njega zbog koristi, ali on nije bio tako slab na nju kako su drugi mislili

Hellomagazin.net / kurir.rs

..