CIJELO PORODILIŠTE NIJE MOGLO SEBI DOĆI – ŽENA JE DONIJELA NA SVIJET NEŠTO ŠTO SE PRIJE NIKADA DESILO

Mnogi nisu mogli da vjeruju šta se dešava kada su u bolnici porodili jednu ženu koja se zove Alison Spuner. Ona je jedan rijedak slučaj kojeg nikada nisu ranije vidjeli u ovoj bolnici. Ona je sa svojim partnerom Dinom Durantom dobila blizankinje u toj bolnici.

Jedna stvar zbog čega se cijela bolnica podigla na noge je bila zbog toga što to nisu bile obične blizankinje nego su oni bili različite boje kože. Šanse za to su mnogo male, a skoro i nemoguće. U ovom slučaju je mama bjelkinja, a tata je crnac, a njihova djeca su različite boje kože.

Doktori su rekli da su šanse za tako nešto skoro nemoguće, a da se to dešava jednom u pola miliona slučajeva. Da bi se ponovilo tako nešto, onda je to totalno nezamislivo, ali je jedan par upravo tako nešto doživjeo. Oni su dobili djecu koju su nazvali Maja i Lija, a koje nemaju istu boju kože.

Jedna blizankinja ima bijelu boju kože baš kao njena mama, a dok druga ima tamniju kožu baš kao njen tata. One su dvojajčane blizankinje za koje se govori da su nastavile tu porodičnu tradiciju koja je nevjerovatno zanimljiva, a sami možete i shvatiti zbog čega.

Ono što se još više čini nemogućim jeste da ovo nije prvi put da se desi Alison. Oni su prije sedam godina dobili jedan par blizankinja sa upravo istim slučajem, gdje je jedna djevojčica bila crne boje kože, dok je druga imala bijelu kožu. Niko ne može da vjeruje kako se ovo prvi puta desilo, a pogotovo da se dva puta desilo.

Izvor: kreacije.info

..