Kćerki je okrenula leđa samo na par sekundi, a onda je ugledala prizor koji ju je zaledio: Snimak koji je za kratko vrijeme obišao cijeli svijet

Prije par dana se na internetu i na društvenim mrežama pojavio ovaj jedan bizarni snimak, koji je za veoma kratko, skoro rekordno vrijeme postao  viralan. Naime, poruka koja se dobija gledanjem ovoga videa je da sekunda nepažnje, kada ste majka može da izazove pravi haos u vašem životu, pa stoga, ako ste roditelj, opreza nikada nije dovoljno kada su vaša djeca u pitanju, ali i kada su druga djeca u pitanju.

Na svu sreću, u ovome slučaju sve se završilo sretno bez nekih trajnih posljedica ili trauma.

Majka sa ovoga snimka je šetala sa svoje dvoje djece i kada je samo na sekundu okrenula leđa svojoj kćerci desila se jedna nevjerojatna scena koja je i zabilježena na ovome videu. Kada se majka nakon samo nekoliko sekundi okrenuli dočekala ju je scena koja ju je ostavila bez daha, a svima koji su vidjeli ovaj video je sasvim jasna majčina reakcija.

Naime, kako ćete vidjeti i na snimci, ova mama, njene djevojčice i pas su se vratili iz šetnje i dok je mama pokušavala da otvori vrata garaže, jedna od djevojčica je čekala u kolicima, a pored kolica je stajao pas. Kada je majka pokrenula vrata garaže, okrenula se da bi uzela djevojčicu iz kolica, a onda je vidjela da se druga djevojčica zakačila na vrata garaže i tako poletjela zajedno sa njima.

Niko stvarno nije mogao ni pomisliti da se ovako nešto može desiti, a čini se po snimku da je djevojčici sve to bilo veoma zabavno za razliku od njene mame koja je vjerovatno doživjela veliki strah i stres.

Stoga, ma koliko bili oprezni oko svoje djece nikada nije na odmet biti oprezan još malo više, jer djeci je dovoljna samo sekunda da se nađu u nekim neprilikama, koje nisu niti malo bezazlene.

..