Marijanu vrije.đali jer nema internet i živi u oronuIoj kući: Njen sastav je ućutkao sve – “svaka čast hrabra djevojko..”

Marijanu su vrijeđali jer nema internet i živi u oronuloj kući, a njen sastav je sve ušutkao… Marijana je 12-godišnja učenica Osnovne škole Molve koja je osvojila drugo mjesto na državnom književnom takmičenju ”Mato L0vrak”.

Napisala je sastav o djetinjstvu bez mobitela i interneta, te osvojila nagradu. Osvojila je mobitel i lap-top koji dijeli sa braćom i sestrama. Kaže da većih želja nema, želi da nastavi biti odlična učenica i jednog dana postane učiteljica. Donosimo vam dio onoga što je napisala:

“Ja sam Marijana. Ne poznajete me? Sigurno ne jer me nema na Facebook-u ili Instagram-u. Ako me želite upoznati, morate doći kod mene. Lako ćete me prepoznati, ipak ne držim mobitel u rukama kao svi. Znali su mi se ru.gati jer nemam internet, mobitel, pa i zato jer mi je kuća ruž.na.

To jako b.oli i ne osjećam se d.obro zbog svega toga. Nije svejedno kada to čujete. To ne bi smjeli da rade, ali dobro. Ne trebamo ih slušati, glavno je da vjerujemo u sebe i imamo jedni druge. Snovi se ostvaruju, ali nije to baš tako bajno.”

..