Saru je kćerka molila da OBRIŠE OVAJ SNIMAK iz bolnice: “Okačila ga je 5. jula i bilo me je SRAMOTA OD NJE, a sad ga i ja djelim”

Kad je Džasmin Čavez videla 5. jula da je njena mama, Sara Montoja (43) postavila ovaj video iz bolnice na Fejsbuk u kome moli ljude da virus shvate ozbiljno, molila je majku da ga skine jer ju je bilo blam. Sara je odbila.

Nažalost, brzo nakon što je snimak postavila, Sari se stanje pogoršalo i preminula je 13. avgusta. Sada Džasmin deli ovaj snimak i kaže da je zahvalna što je njena mama i u ovakvim trenucima mislila na druge i što je nije poslušala, prenosi “Zena Blic“.

– Drago mi je što me nije poslušala. Do sada je snimak videlo preko pet miliona ljudi i mnogo njih je zahvaljujući njemu shvatilo da virus postoji – kaže Džasmin (24) iz Teksasa.

– Bila sam uvjerena da će se mama izboriti. Nažalost, nije mogla. Jedino što ja mogu je da dalje širim njenu poruku – kaže ona.

A u snimku, Sara, boreći se za vazduh, kaže:

– Nikad u životu nisam mislila da ću se boriti za dah, to je nešto što uzumamo zdravo za gotovo svakog dana kada se probudimo. Molim vas, ne dovodite svoje porodice u ovakav rizik. Stavite maske. Izbijegavajte gužve. Toliko sam se borila za život kakav sada imam i neću se tako lako predati – kaže Sara u snimku.

haber.ba

..