Zabava se pretvorila u pakao koji je trajao 8 minuta: ‘Mislili smo da ćemo umrijeti’

Svjedoci navode kako su djeca koja su bila na vožnji vrištala užasnuta kad su vidjeli da im se majka onesvijestila od straha

Desetak ljudi zapelo je usred vožnje u lunaparku u ruskom gradu Naljčiku na visini 7 metara od zemlje. Posjetitelji su ostali visjeti u zraku čak osam minuta nakon što je došlo do nestanka struje.

Svjedoci navode kako su djeca koja su bila na vožnji vrištala užasnuta kad su vidjeli da im se majka onesvijestila od straha, dok drugi posjetitelji tvrde kako su ‘umalo umrli’. Moisey Shamilov (19) koji je zapeo u vožnji sa svojom djevojkom Lenorom kazao je da je nestanak struje tijekom vožnje bilo ‘jedno grozno iskustvo’.Moisey Shamilov (19) koji je zapeo u vožnji sa svojom djevojkom Lenorom kazao je da je nestanak struje tijekom vožnje bilo ‘jedno grozno iskustvo’.

– Skoro smo umrli. Lenora i ja smo tamo visili barem osam minuta. Muškarac koji je bio zadužen za upravljenje konstrukcijom samo je pritiskao gumb iznova i iznova i ništa se nije dogodilo. Lenora je skoro umrla tamo – ispričao je 19-godišnjak, prenosi Daily Mail.

Posjetitelji koji su zapeli u zraku kazali su lokalnim medijima kako nigdje u blizini, inače, popularnog lunaparka nije bilo tehničkog osoblja koje bi ih moglo spustiti na zemlju. Njihove navode opovrgnuo je lunapark Naljičik tvrdeći kako su brzo spušteni njihovom ekspresnom reakcijom.
haber.ba

..